Sogusto

Over

Sogusto boostbrothers is een initiatief van Peter-Paul Laumans.

Peter-Paul heeft jaren ervaring in de online industrie als ondernemer en als werknemer binnen verschillende bedrijfsculturen. Zijn focus en expertise ligt vooral op strategie, commercie, (inbound) marketing, (online) sales, online research, innovatie en social media.

Kerneigenschappen zijn: verbinder, gedreven, creatief, sociaal intelligent, energiek, enthousiast, communicatief en resultaatgericht. Hij komt vooral tot zijn recht in een ondernemende omgeving waar hij kan bouwen aan de groei van merken, producten/diensten en bedrijven.

De aanpak van Sogusto kenmerkt zich door een strategische en pragmatische benadering gebaseerd op onderzoek en analyse; van een strategische business en marketingplan tot een realistische operationele planning en het uitvoeren daarvan.

Als echte “relatieman” gelooft Peter-Paul sterk in de kracht van mensen. Het samenwerken en formeren van teams en het motiveren en overtuigen van mensen, daar gaat zijn hart sneller van kloppen. De juiste mensen/partners, met de juiste competenties zijn de basis voor een winnend en resultaatgericht team.

Wil jij jouw bedrijf of project ook een “BOOST” geven en heb je interesse om eens verder te praten? Bel gerust voor een inspirerende kennismaking en een goed gesprek!

Telefoonnummer 06-20537156 of mail peterpaul@sogusto.nl

Schuiven naar boven